Martti Hallik ja Ariadne mõlgutavad beebimõtteid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Sotsiaalmeedia Auhinnad PLAYNUPP. Martti Hallik ja Liina Ariadne.
Eesti Sotsiaalmeedia Auhinnad PLAYNUPP. Martti Hallik ja Liina Ariadne. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Sotsiaalmeediastaar Martti Hallik käis külas hommikuses MyHits raadiosaates. Terve jutuajamise vältel oli noorel mehel hingel lastesaamisega seotud teemad. Üllatuslikult avaldas ta nii enda kui Lauri Pedaja pisipere loomisplaanid. 

MyHits raadiosaates tuli Martti aina uuesti ja uuesti lastesaamise teema juurde tagasi, öeldes, et tunneb ühiskonnalt ja lähikondlastelt teatavat survet. Pereloomisele on mõtlema hakanud mitmed samaealised tuttavad ning ka näiteks hea sõbra Lauri Pedaja tüdruksõber Gethel ütles teema kohta Martti videopäevikus: "Ma tahan saada beebi, ma ei taha autojuhilube". Liina Ariadne ütleb seepeale naljatades: «Minul on autojuhiload juba olemas, see on nagu väike vihje..»

Ometi tõdeb mees raadiosaates, et kuigi Lauri, Martti ja Gethel vanuselt pigem samasse gruppi võiks kuuluda on Martti kallim Liina Ariadne pereloomise jaoks veel võib-olla pisut liiga noor. Kuigi kaunis lauljanna on oma ea kohta äärmiselt palju saavutanud, lõpetas ta keskkooli alles eelmisel aastal ning saab käesoleva aasta augustis 20-aastaseks. Martti tähistas jaanuaris oma 27. sünnipäeva. 

Varasemalt on Martti tunnistanud, et näeb enda tulevikku pikaaegselt koos Liinaga. Abiellumine ei ole kindlasti välistatud. Noored on otsustanud suhtes tasapisi liikuda. Või on nad hiljuti hoopis ringi mõelnud? Vaata täpsemalt Martti videost, mida Lauri ja Martti tüdruksõbrad lapse saamisest mõtlevad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles