Gwyneth Paltrow: Brad Pitt lubas Harvey Weinsteini maha lüüa

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: Lucas Jackson / Scanpix

Gwyneth Paltrow väidab, et Brad Pitt lubas Harvey Weinsteini ära tappa, kui viimane noorele näitlejannale ebasobivalt lähenes.

45-aastane Oscari võitnud näitlejanna on juba varasemalt rääkinud, kuidas Weinstein püüdis meelitada teda enda hotellituppa tulema ja talle massaaži tegema, pärast seda, kui mees oli Platrow palganud mängima filmis «Shakespear in Love» aastal 1995. 

Nüüd lisas Paltrow, kuidas tema tolleaegne kallim Brad, keda naine nimetab parimaks, ähvardas Harveyt Hamleti esilinastuse ajal Broadwayl, kui filmimogulit seal märkas, vahendas Metro

«Ta ütles mulle täpselt, mida ta Harveyle ütles: kui sa veel teda ebamugavalt tundma paned, siis ma tapan su. See oli suurepärane. See oli sama, mis tema vastu seina visata,» rääkis naine.

«Ta kasutas enda võimu ja kuulsust tema vastu ajal kui minul ei olnud võimu ja kuulsust. Brad oli lihtsalt parim. Ma armastan teda selle eest,» lisas Paltrow. 

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix

Paltrow, kes oli üks esimesi naisi, kes Weinsteini 2017. aastal avalikult süüdistas, sõnas, Howard Sterni raadiosaates, et ta oli alguses sellest kõigest rääkides väga kahtleval seisukohal.

«Nüüd ei ole see probleem, aga tol ajal ei olnud jutud veel liikvele läinud ning uudis avalikuks saanud, kuid nüüd ei ole see kõik vaid mitte avalik, vaid see kõik on ka siinset kultuuri muutnud,» rääkis Paltrow, kuidas Weinsteini ahistamiskandaal on viinud Hollywoodis suurte muutusteni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles