MISTER TOOMPEA 2018: Mis juhtus? Mister Kalle jäi liidrikohast ilma, mister Martin tegi pöörase tõusu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni esimees Martin Helme
Riigikogu Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni esimees Martin Helme Foto: Elmo Riig / Sakala

Mister Toompea 2018 tiitlile käib tihe rebimine ning võidu tarbeks lähevad käiku kõik vahendid - Martin Helmet toetav Uued Uudised sai oma portaalil valmis lausa üleskutsega, milles kutsusid inimesi hääletama «tõelise Eesti mehe» Martin Helme poolt. 

Mister Toompea 2018 valimised on täies hoos ja selle üks favoriite Martin Helme on kunagi sõnanud, et poliitika on tegelikult meelelahutusäri, lihtsalt inetumatele inimestele.

Kui see tõele vastab, siis kuidas seletada tema kõrget kohta edetabelis?

Alternatiivsete uudiste portaal Uued Uudised üritab ka omaltpoolt teha kõik, et nende toetatud liige Martin Helme võistluse kinni paneks. Täna avaldatud uudisloos kutsuvad nad naisi üles tõelise Eesti mehe poolt hääletama. «Kaunis rahvusmeelne Eesti naine! Toeta Tõelist Eesti Meest Martin Helmet teel tiitlile Mister Toompea 2018!» teatab nende pealkiri.

Mõte sellisest võitlusest aga ei lähe kõikidele peale, sest Uute Uudiste portaalis kommenteerib kasutaja Teeääre Andres: «Ons mõtet sellise palaganiga kaasa minna?»

Kas on mõtet kaasa minna, seda saad otsustada siis, kui oled võistluste kõik kandidaadid üle vaadanud. 

Peale Helme on kandidaatideks ka Jevgeni Ossinovski, Tanel Talve, Tarmo Kruusimäe aka Kojamees, Valdo Randpere, Taavi Rõivas, Erik-Niiles Kross, Kalle Palling, Toomas Tõniste ja Sven Mikser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles