ELU24 KUUM ÜLEVAADE! Võtke heaks või pange pahaks, aga siin on Kardashiani parimad alastifotod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kim Kardashian on naine, kellele meeldib end näidata... tihtipeale alasti. Pole ka saladus, et staari postitatud kuumad kaadrid tekitavad sageli arutelu, kas tegemist on kergekoelise pornograafiaga või kõrgema kunstivormiga? Elu24 tegi ülevaate Kardashiani kõige paljastavamatest hetkedest, et saaksid ise otsustada!

37-aastane Kim Kardashian on juba aastaid oma paljast ihu välgutanud ning sellega meedias parajalt kõmu tekitanud. Võib-olla on ka seetõttu rohkelt neid, keda Kardashiani paljas ihu enam ei üllata - pigem on suureks üllatuseks see, kui ta on otsustanud endale midagi katvat selga panna. 

«Igav, ei midagi uut. Oleme ta paljast keha juba nii palju näinud,» sõnas üks naise jälgija Twitteris, kui ta möödunud aprillil kostitas fänne taas eriti paljastavate fotodega. 

Küll aga ei ole kõik staari suhtes nii jahedalt meelestatud. Jätkuvalt jagunevad Kardashiani fännid paljastavate fotode tõttu kahte leeri: on neid, kes naist toetavad, aga ka neid, kes teda jätkuvalt kritiseerivad.

«Nii piinlik. Mul on su lastest kahju, kui nad ühel päeval suureks kasvavad ja sõbrad neile su pilte näitavad,» kirjutas üks pahane kommentaator, kui Kim oma parfüümi reklaamimiseks end jälle täiesti alasti võttis. 

«Meil on aasta 2018... me ei ela enam 1850. aastal ja kõik naised peaksid oma kehaga tegema seda, mida nad ise tahavad. Kui see ei ole sinu keha, miks see sind nii häirib? Kas ta postitas sinu kehast pildi? Ei! Ma ei mõista, miks sind see nii väga huvitab?» kaitses teine kommentaator staari koheselt.  

Vaata ka eriti seksikat galeriid ning anna teada, mida arvad asjast Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles