Jultunud inimrööv Bangkoki lennujaamas: naine talutati tuhandete inimeste silme all minema ja topiti kaubikusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimrööv Tai lennujaamas
Inimrööv Tai lennujaamas Foto: Kuvatõmmis videost

Naisturist rööviti nahaalsel viisil brittide seas populaarses Tai lennujaamas vaid paar minutit peale maandumist, vahendab The SUN

39-aastane Jincai Chen saabus 6.mail Taisse Bangkoki lennujaama. Turvaväravate juures astusid talle ligi kaks musta riietatud Hiina noormeest ja võtsid ta kinni. Mehed hoidsid Jincaid julmalt käealt ja vedasid naise päise päeva ajal turvakaamerate ja teiste saabujate silme all oma kaubikusse. 

Mehed tegutsesid politsei sõnul organiseeritult ja nõudsid 348 000 naela röövitud naise abikaasalt. Abikaasa maksis 232 000 naela, kuid helistas seejärel politseisse. Politsei suutis röövlid identifitseerida ning sai ka gängi teiste liikmete jälile. Nad survestasid gängi oma ohvrit vabastama.

Vaene naine Jincai, keda seni oli mööda erinevaid Tai hotelle veetud, pandi alles 13 päeva peale oma maandumist maha juhuslikul Bangkoki teenurgal.

Vaata videot juhutmist SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles