Kuulsused, kes oma kehaosad suurte summade eest kindlustanud on

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eks kehaosad ole meile kõigile armsad, olgu nad siis nii kuulsad või kuulsusetud kui tahes. Mitmete tuntud inimeste jaoks võib mõne kehaosa vigastus karjääri suisa lõpetada. Vaata, mida ja milliste summade eest on kuulsused kindlustada otsustanud. 

RINNAD

Rindasid peetakse naiselikkuse ja viljakuse sümbolteks. Neil, keda loodus õnnistanud ei ole, on võimalik meditsiini abile loota ning mõne korvi võrra suuruses tõusta. Olenemata sellest kuidas kaunis partii on saadud, tuleb hoida, seda, mis on. Iga hinnaga! Eelkõige neil, kelle karjäär büsti tabava õnnetuse korral kannatada või koguni lõppeda võib. 

Anna Mae Bullock'il ehk esinejanimega Tina Turneril (78) on oma karjääri jooksul ette näidata mitmeid võimsaid saavutusi. Näiteks kaheksa Grammy võitu. Sealhulgas on jõuline lauljanna olnud aastaid seksikuse etaloniks ja jätkab seda rada ka praegu. 2013. aastal valiti ta ajakirja Vogue kaanestaariks. 73-aastasena püstitas ta rekordi, olles kõige vanem inimene populaarse moeajakirja kaanel.

Väidetavalt on Tina kindlustanud oma rinnad 7.9 miljoni dollari väärtuses ja lisaks veel ka oma sihvakad jalad 3.2 miljoni dollari eest. Netoväärtust peetakse väärikas eas naisel hinnanguliselt 200 miljonit dollari kanti.

Tina Turner, 2009.
Tina Turner, 2009. Foto: STEFFEN SCHMIDT / Scanpix

Dolly Parton võis hiilgehetkel uhkustada oma 106 sentimeetri suuruse rinnaümbermõõduga. Jaanuaris oma 72. sünnipäeva tähistanud Dolly Rebecca Parton on kui hunt kriimsilm, kellel lõpmatul hulgal ameteid. Enamus neid seotud siiski muusikaga - selle esitamise ja loomisega. Lisaks on ta osalenud mitmetes filmides ka näitlejana. Filantroop. Ärinaine. Eelkõige aga siiski tuntud oma muusika - peamiselt kantri - poolest. 

40-aastat pärast rindade kindlustamist, on «kullakeste» väärtus küll umbes 2 miljoni dollari võrra langenud, kuid ega ka 4 miljoni dollari suurune kindlustussumma paha ole. Dolly netoväärtus on hinnanguliselt 37 miljonit dollarit. 

Dolly Parton, 2016.
Dolly Parton, 2016. Foto: STEVE MARCUS / Scanpix

Tõsielustaar ja modell Holly Madison (38) kindlustas oma pilkupüüdva partii 2011. aastal 1 miljoni dollari väärtuses. Samal aastal võttis ta osa Las Vegases korraldatud burleski-hõngulisest lavasõust «Peepshow». Iseenesest mõistetavalt oli kõigil Holly kehavõludel suur tähelepanu. Mis seal salata, eks see oli ka põhimõtteliselt ainus, mida vaatama tuldi. Seega oleks õnnetuse korral kahju miljonite dollarite suurune, nii naisele endale kui produktsioonimeeskonnale.

Holly suurendas 2001. aastal oma rindu A-korvilt D-korvile. Samal aastal kolis ta ka Playboy häärberisse ning sai ametlikult üheks Hugh Hefneri tüdruksõpradest. 2002. aastal sai temast mehe lemmik ja #1 tüdrukuks. Kõrvuni armunud Holly unistas abielust ja pere loomisest. Suhe lõppes 2008. aastal. 

2011. aastal leidis ta armuõnne Pasquale Rotella näol, ning 2013. aastal sündis nende esimene laps Rainbow Aurora Rotella. Pulmad peeti samal aastal, Disneylandis. Paar sai ka teise lapse, Antonia, 2016. aasta augustis. Naise netoväärtus on hinnanguliselt umbes 5 miljonit dollarit. Võimalik, et Holly pärib ka endise kallima Hugh Hefneri testamendist 3 miljonit dollarit. See kergitaks enesestmõistetavalt naise netoväärtuse kaheksale miljonile dollarile. 

Holly Madison, 2012.
Holly Madison, 2012. Foto: Admedia, Inc / MJT/Scanpix

Kuuldavasti on ka lauljanna Madonna oma rinnad kahe miljoni dollari eest kindlustanud. Ükski ametlik allikas seda küll kinnitanud pole, kuid kõikide fännide arvates on see VÄHIM summa mida pikka aega seksisümboliks olnud naise rinnad võiksid väärt olla.

TAGUMIK

Laulja, tantsija ja näitleja Jennifer Lopez on oma supervormis tagumikuga löönud laineid nii lavalaudadel kui tabloidides. Juba aastaid keerleb kuulujut, et Jennifer on kindlustanud oma tagumiku 27 miljonile dollarile. Paljud ei taha sugugi vastupidist uskuda, hoolimata sellest, et Jennifer Lopez ise on kuulujuttu kommenteerinud, öeldes, et see on üks naljakamaid lugusid, mida enda kohta kuulnud on. Ilmselt on J. Lo istmik lihtsalt nii sensatsiooniline, et isegi kui asjadele pole antud ametlikku käiku, peetakse seda siiski 27 miljoni dollari vääriliseks.

Jennifer Lopez. MET gaala, 2018.
Jennifer Lopez. MET gaala, 2018. Foto: FALOS / Scanpix

Kuidas saakski rääkida Hollywoodi kuulsatest kehaosadest ja mitte rääkida Kim Kardashianist ja tema kuulsast tagumikust, mille najale suisa terve impeerium on püstitatud. Kuulduste kohaselt on naine kindlustanud oma kaunid tuharad 21 miljoni dollari suuruses. Fännid on hiigelsummast kuuldes aga leidnud, et 21 miljonit oleks õiglane summa kummagi kannika eest. 

Röögatu 175 miljoni dollari suuruse netoväärtusega jääb ta siiski tublisti alla oma nooremale õele Kylie Jennerile, kelle netoväärtust hinnatakse 386 miljoni dollari kanti.

Kim Kardashian West tõusis avalikkuse ette suure skandaaliga kui ilmsiks tuli tema seksvideo endise kallima, Rapper J'ga. Nutikas naine tegi selle piinliku seiga aga enda edu valemiks ning hakkas igal võimalusel oma keha arvelt raha teenima. Tema naiselikud kurvid on aastatega üha enam kasvanud, ühes ka eduka karjääriga. Kim Kardashiani eestvedamisel on kogu perekonnal üliedukas telesari «Kohtu Kardashianitega» («Meet the Kardashians»), tal on kosmeetikafirma, riidekollektsioon, DVD-d.. kas keegi üldse suudab enam järge pidada asjust, millega Kim seotud on? 2014. aastal abiellus ta värvika räppar Kanye Westiga, kellega koos on naine saanud kolme lapse emaks.

Kim Kardashian, Met gaala, 2018. 
Kim Kardashian, Met gaala, 2018. Foto: HECTOR RETAMAL / Scanpix

Selleks, et ilusat taguotsa omada ei pea sellel ju sugugi oma gravitatsioonivälja või isiklikku pressiesindajat olema. Üllatuslikult on oma kauni pepu lasknud kindlustada ka lauljanna Kylie Minogue. Istmiku kindlustushinnaks 5 miljonit dollarit. 

Austraalias sündinud poplaulja on tegutsenud aastaid kuid pole senini veel pilli nurka visata mõelnud. Alles aprillis avaldas ta uue stuudioalbumi, pealkirjaga «Golden». Oma karjääri alustas ta pelgalt 11-aastasena ja seda hoopis näitlejana erinevates populaarsetes telesarjades. 

Alates 1988. aastast on naine peamiselt oma muusikakarjäärile pühendunud. Selleks ajaks oli ta muusikamaastikul juba tagasihoidliku edu saavutanud. Edukas nii laulja kui näitlejana, on peagi 50-aastaseks saav Kylie, netoväärtuseks 90 miljonit dollarit. 

Räppar Nicki Minaj lõi oma võrratute kurvide abil internetis suisa rekordeid, kui hea maitse piire kompivas videos «Anakonda» kannikaid võdistas. Aga kui need samad kannikad on kindlustatud 27 miljoni dollari eest, siis pole ju häbi neid ka maailmaga jagada. 

Nicki Minaj on läbi ajaloo üks mõjuvõimsamaid naisartiste, rääkimata sellest, et edukaim naisräppar hip hopi ja räpimaailmas. Netoväärtuseks peetakse 70 miljonit dollarit. 

JALAD

Mariah Carey (48) on diiva suure algustähega! Ta ei tee midagi väikselt ja tagasihoidlikult, vaid alati nii nagu oma muusikaski kogu volüümiga. Nõnda on ta otsustanud oma sihvakad jalad ja häälepaelad kindlustada uskumatule 70 miljonile dollarile. Mõningate kuulujuttude kohaselt küündib see summa suisa miljardi dollarini.

Mariah avaldas oma debüütalbumi 1990. aastal ning võitis sellel plaadil olnud laulu eest ka kohe kaks Grammyt. 1991. aastaks oli müüdud juba 15 miljonit koopiat. Sellest ajast on ta avaldanud veel 13 stuudioalbumit ja võtnud veel kolm Grammy auhinda. 

Isiklikus elus ei ole naist aga sugugi edu saatnud. Ta abiellus 1993. aastal Tommy Mottolaga, kellega 1997. aastal lahutati. Teda on nähtud mõningate edukate meeste käevangus, kuid midagi tõsist ühestki suhtest ei kasvanud. 

2008. aastal abiellus ta Nick Cannoniga, kellega tervitati perekonda ka 2011. aastal sündinud kaksikud. Kahjuks teatas paar 2014. aastal, et on otsustanud lahku minna. Juba 2016. aastal teatas naine taas, et on kihlunud. Sel korral Austraalia miljonäri James packeriga, kellega mindi eri teid juba sama aasta oktoobris.

Praegu naudib naine tantsija Bryan Tanaka seltskonda ja loodab, et ehk on tema õnn pöördunud. Pole hullu, küllap on võimalik mõned rahatähed välja võtta, et pisaraid kuivatada - naise netoväärtuseks on 520 miljonit dollarit. 

 

Thank you for all the lovely wishes! Happy Mother's day from me and dem kids! ♥️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Jalad näivad olevat staaride seas populaarsed kindlustusobjektid, ka siis kui nendest ei sõltu kogu karjäär nagu näiteks David Beckham, kelle jalad kindlustati 2006. aastal 195 miljoni dollari väärtuses. Hiljem on täpsustatud, et kindlustus hõlmab enamat kui vaid jalgu. Veidi tagasihoidlikumalt on kindlustatud ka Cristiano Ronaldo väledad jalad - 144 miljonit dollarit. 

Muusik Taylor Swift'i pikad sääred on kindlustatud 40 miljoni dollari eest. Naine on varasemalt öelnud, et tunneb suisa häbi, et tema jalad nii kõrget väärtust kannavad. Ei kujuta üldse ettegi, millist «piinlikkust» naine oma 280 miljoni suuruse netoväärtuse üle veel tunda võib. 

 

#reputation is out. Let the games begin.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Supermodell Heidi Klum (44) on kuulduste kohaselt kindlustanud oma kummagi jala 2 miljoni dollari väärtuses. Seega kokku kena kopika eest - 4 miljonit dollarit. Kuigi kõrvaltvaatajatele võivad sihvakad sääred ikka sama kaunid tunduda, on Heidi üks väheseid kuulsuseid siin nimekirjas, kelle jalgade väärtus iga aastaga aina väheneb. Põhjuseks see, et kahaneb ka naise enda väärtus ning populaarsus modellina. Naise netoväärtuseks on uskumatud 90 miljonit dollarit.

Inglise näitleja Charlie Chaplini jalad olid omal ajal kindlustatud 150 000 dollari suuruses (infaltsiooni arvestades oleks see summa üle 3,5 miljoni). Chaplin on öelnud, et 150 000 dollarit oleks äärmiselt väike summa kompenseerimaks mõlema jala kaotust.

Firma, Gillette, kes muuhulgas toodab ka ražeerimiseks vajalikke vahendeid, pärjas muusik Rihanna «Jumalanna jalgade» tiitliga. Pärast seda otsustas naine, et väärtuslikud kehaosad tuleks kindlasti kindlustada - 1 miljoni dollari väärtuses. Juba pikka aega popmuusikamaailma tipus peesitanud Rihanna, kes nüüd ka kosmeetika- ja riideäri ajab, kasvatab oma netoväärtust iga hingetõmbega. Praegu hinnatakse seda 245 miljoni dollari väärtuses.

NAERATUS

Näitlejanna Julia Roberts'i naeratus on kindlustatud 30 miljonile dollarile. Kui nüüd vaid oskaks välja arvutada ka ühe naeratuse hinna? Või on see siiski hindamatu? 50-aastane näitleja on teinud pika ja eduka karjääri, mille tulemusena on tema netoväärtus 140 miljonit dollarit. Selle summa valguses on ilmselt kõigil hea meel, et naine lapsepõlves unistatud veterinaariametit ei valinud. 

Julia Roberts, 2015.
Julia Roberts, 2015. Foto: DAVID CROTTY / McMullan/Sipa USA

Näitlejanna America Ferrera (34), kelle üks kuulsamaid rolle on breketitega Betty sarjas «Inetu Betty», naeratus kuulub 10 miljoni dollari suuruse kindlustuse alla. Kindlustus tehti eelkõige seetõttu, et naisest sai hambahügeenitooteid valmistama Aquafresh'i reklaamnäoks. Netoväärtus 8 miljonit dollarit.

America Ferrera, 2018.
America Ferrera, 2018. Foto: F. Sadou/SIPA / F. Sadou/SIPA

VARIA

Lauljanna Miley Cyrus'e kurikuulus keel on väidetavalt kindlustatud 1 miljoni dollari eest. Miley ei ole aga sugugi esimene (ja kindlasti ka mitte viimane), kes oma keele kindlustanud on. Sama on teinud ka legendaarse rokibändi KISS basskitarrist ja laulja Gene Simmons. Mõlema staari puhul on keele suust välja ajamine olnud ikooniline ja väga oluline osa karjäärist. 

Inglise pornonäitleja Keiran Lee peenis on kindlustatud ühele miljonile dollarile. Ometi pole mees selle üle kuigi õnnelik. Kõige hullemaks peab mees seda, et õnnetuse korral makstakse kahjuraha hoopis tema ülemusele.

Kuuldavasti on oma väärtusliku ihuliikme väärtust materjaalselt tõstnud ka muusik David Lee Roth (63). Enne oma bändi Van Haleniga tuurilie minemist jõuti otsusele, et igaks juhuks tuleks kindlustada Van Halen'i kitarristi sõrmed, sest neid kasutab ta tuuril palju ning ilma nendeta on kogu karjääril kriips peal. Järgi mõeldes sai mees aru, et Eddie sõrmedega samaväärselt läheb tuuril olles kasutusse ka tema peenis. Hüüdnimeks «väike Elvis» ja kindlustussumma siiani saladuses. 

Praeguseks 77-aasyane Wales'is sündinud muusik Tom Jones on kindlustanud oma rinakarvad seitsmele miljonile dollarile.

Märulikangelast James Bondi kehastanud näitleja Daniel Craig on kindlustatud suisa pealaest jalatallani. Põhjus tegelikult täiesti mõistlik ja praktiline: populaarne näitleja otsustas filmis esitada enda kaskadööritrikid ning mõistis, et ka tema on siiski pelgalt surelik. Seega sündis otsus kindlustada ennast «tagasihoidlikule» 9,5 miljoni dollari suurusele summale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles