Ei kõlba? Kuninglikus pulmas käinud pööbel pani kingiks saadud nodi müüki

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry and Meghan Markle värskete kuninglike abikaasadena.
Prints Harry and Meghan Markle värskete kuninglike abikaasadena. Foto: POOL / REUTERS

Tähelepanelikumad internetis surfajad märkasid, et nii mitmeski e-poes on müügile tulnud kuninglikku pulma kutsutud lihtrahvale antud kingikottide sisu. Mõni ese oli müügis lausa 400 naela eest.

Ametlikud kingikotid anti 1200 tavakodanikule, kes olid Windsori lossis toimunud kuninglikku pulma kutsutud. Aga nii mõnelegi inimesele ei piisanud sellest tähtsast sündmusest osavõtmisest, vaid oma mälestust sooviti kuidagi materiaalselt väljendada.

Selleks panidki mõned pulmakülalised vaid loetud tunnid pärast kuninglikku pulma kingikottides olnud esemed eBaysse müüki. Kottide sees olid šokolaadist mündid, veepudel, külmkapimagnet, ametliku teenistuse tunnistus ja mureküpsis, vahendas The Sun.

Üks ese, mida kirjeldati kui «ajaloolist mälestuseset», sai sadu pakkumisi. 

Teine müügiartikkel oli saanud pakkumiseks 420 naela ja kolmas 411 naela.

Esemed müüki pannud inimene teatas rõõmsalt: «Tänases pulmas sain ma selle külalistele mõeldud kingikoti,» ja lisas: «Kõik müügist saadud raha läheb heategevuseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles