Katrin Lusti kohta ei alustatud Oolo loo tõttu kriminaalmenetlust (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Madis Sinivee

Reedel saabus Katrin Lustile Põhja Ringkonnaprokuratuurist kiri, milles prokuratuur andis teada, et jätab Allan Gary Oolo esindaja Reimo Metsa poolt esitatud kuriteoavalduse rahuldamata.

Allan Gary Oolo esitatud kuriteoavalduses paluti alustada kriminaalmenetlus isikute suhtes, kes saabusid Allan Gary Oolo kiropraktika kliinikusse Tallinnas, aadressile Pärnu mnt 139C. Sissetunginud isikute all pidas Reimo Mets silmas «Kuuuurija» saatejuhti Katrin Lusti ja kaamerameest Alar Nilovit.

Oolot esindav Reimo Mets nõudis, et Katrin Lusti suhtes alustataks kriminaalmenetlust omavolilise sissetungi ja lahkumisnõude täitmata jätmise eest. Samuti soovis Mets kuriteoteate kriminaalmenetluse alustamist karistusseadustiku §157 alusel ehk ahistava jälitamise kohta.

Allan Oolo.
Allan Oolo. Foto: Diana Unt Photography

Lisaks sooviti Katrin Lusti suhtes rakendada lähenemiskeeld Alla Gary Oolo suhtes kuni 50 meetrit.

Põhja Ringkonnaprokuratuur otsustas Reimo Metsa esitatud kuriteoteate jätta rahuldamata. Katrin Lusti ja tema meeskonna osas ei alustatud kriminaalmenetlust.

Artikkel on refereeritud «Kuuuurija» kodulehelt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles