Meghan Markle'i isa: sugulased, olge vait, jah, ma kahetsen pulmast puudumist

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle'i isa
Meghan Markle'i isa Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA

Meghan Markle'i isa Thomas on tütre tähtsa päeva üle õnnelik, kuid on pettunud, et ta ei saanud seal ise olla. Ta on pahane teiste sugulaste peale, kes ei saa ikka üle, et Meghan neid pulma ei kutsunud.

Thomas Markle sõnas TMZ-le: «Vastuvõtt oli ilus ja ajalooline. Ma kahetsen igavesti, et ma ei saanud seal olla ja oma tütre kätt hoida.»

«Minu pisitütar on hertsoginna ja ma armastan teda väga,» lisas Thomas. «Kui sa vaatad oma last abiellumas, siis käivad kõiksugused mõtted sinu peast läbi, alates ajast, mil ta sündis ja mil ma sain teda esimest korda hoida.»

Thomas lisab, et ta saatis tütrele sõnumi ja ütles talle, et armastab teda. Ta vaatas tseremooniat kodus telekast, kus ta pärast operatsiooni taastub.

«Nüüd ma palvetan, et Harry ja Meghan saavad minna kenale pulmareisile, kus nad saavad puhata ja rahulikud olla, ning et kõik minu sugulased hoiaksid kõiki neid puudutavates asjades suu kinni,» ütles Thomas. 

Thomas ütles ka, et oma terviseprobleemide tõttu ei ole ta veel saanud Harryle ja Meghanile pulmakinki teha, aga lubas sellega varsti tegelema hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles