Galerii: inimesed, keda teleekraanidel enam ei näe

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast seda kui ETV ilmateadustajad Henri Laumets ja Martin Mileiko otsustasid avalik-õigusliku telekanali juurest lahkuda, moodustasime me galerii inimestest, keda kunagi juhtisid oma saadet või olid mingi saate ajal regulaarselt ekraani, kuid on nüüdseks lahkunud

«Otsime uut inimest, sest Henri Laumets siirdub välismaale tööle,» selgitas teleuudiste juht Liisu Lass ERR Menule. Sügisest ei näe ekraanil enam ka Martin Mileikot, kuna temagi on otsustanud välismaale elama asuda.

AK ilmateadustaja tööks on ilmateate koostamine ja esitamine otse-eetris. «Otsime inimest, kes oleks ekraanil soe ja meeldiv, aga samas professionaalne oma töös. Ilmateade on väga oluline osa «Aktuaalse kaamera» saatest, sest huvitab enamikku inimesi ja seetõttu on tegemist vastutusrikka ametikohaga,» kirjeldas Lass.

Selles nimekirja kuuluvad inimesed, kes on ise saate juurest lahkunud, ja kelle ametikohustused jõudsid ootamatu lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles