Suur galerii: (H)Ott Lepland 31!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Armastatud muusik Ott Lepland tähistab täna oma 31. sünnipäeva. Nende aastate sisse on jäänud hulgaliselt suuri saavutusi. Loe lühikokkuvõtet ning vaata kindlasti galeriid, kuidas noor mees iga aastaga aina nägusamaks on muutunud!

Ott Lepland sai suurima avalikkuse tähelepanu osaliseks pärast telesaate «Eesti otsib superstaari» kolmanda hooaja võitu. Kuigi oli ka varem nii lavalaudadele kui ka televiisoriekraanidele sattunud. Näiteks, vaata vihus tantsid-laulda juba 8-aastasena saates «7 vaprat». Juba väikese poisina ilmus tal neli laulukassetti, seega karjäär sai tegelikult alguse ikka üpris ammu:

«Eesti otsib superstaari» finaalis seisis ta kõrvuti Birgit Varjuniga. Võitjaks osutus Ott, kes esitas finaalis lugu «I Will Talk, And Hollywood Will Listen». Esitus tõi pisarad silma nii mehele endale kui paljudele kuulajatele:

Kuulajate südamepaelu meeldib muusikule ilmselt väga teha ja see tuleb tal ka üli hästi välja! Kogu Euroopat lummas ta 2012. aastal kui esindas Eestit Eurovisioonil, imelise emakeelse ballaadiga «Kuula».

Lisaks mitmetele teleesinemsiele nii enda kui karakterina osales mees ka filmis «Vasaku jala reede». Siin on ta promoklipis uut ametit proovimas:

26. aprillil avaldas Ott Lepland koos Liis Lemsaluga suvise loo «Süda taob».

Palju õnne ja edu nii karjääris kui eraelus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles