MISS TOOMPEA 2018: Elu24 iludusvõistlus on täies hoos, miss Oudekki ja Miss Victoria on tiitlile kõige lähemal (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Toompea
Miss Toompea Foto: Elu24 fotomontaaž

Kas miss Yoko Tallinnast, miss Olga Narvast või hoopis keegi muu kuskilt mujalt? Elu24 on võtnud missiooniks kroonida kõige ilusamad riigitegelased, sest tahame, et meie seadused oleksid ilusates kätes ja toetuksid siresäärsetele jalgadele.

Aastaid enne seda, kui tähetark Igor Mangil tšakrate avamisega väheke viltu vedas ja ta Eestis välja vilistati, ütles ta Õhtulehele kenad sõnad: «Kui inimese ümber pole ilu, siis ta hing närbub.»

Elu24 kuulutab välja iluduskonkursi Miss Toompea 2018, et riigikogus ja valitsuses midagi ei närbuks. Kandidaadid oli kõik väga tublid ja on mõistetav, et žüriil oli neid raske pingeritta järjestada. Tüdrukutel jäi vähe aega ootamatu olukorraga kohaneda ja oma etüüde harjutada. Eks see tekitas neis veidi ülearust lavakrampi.

Aga pärast talendivooru tihedat rebimist on finalistid teie ees. Aita välja selgitada see kõige kaunim naine Toompeal! Saad anda ühe hääle lemmikule. Kõigi hääletanute vahel loosime välja kaks hinnalist auhinda. Võitja kuulutame välja jaanipäevaks, et oleks mille pärast lõkke ääres varaste hommikutundideni vaielda.

PS Projekti eesmärk on muu hulgas seista poliitikute terve elustiili eest ja luua valimistel osalevatele inimestele võimalusi end parimast küljest näidata. Elu24 lubab iluduskuninganna tiitlit kasutada nii kohalikel kui ka riigikogu valimistel.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles