ELU24 TÄNAVAKÜSITLUS! Rahvas on rääkinud ehk mida arvatakse Eestis kanahäälse Netta võidust ja Elina esitusest?

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse 63. Eurovisiooni lauluvõistluse võitis Iisrael, keda esindas lauljanna Netta looga «Toy». Netta on lühikese ajaga suutnud eurofännid pöördesse ajada: leidub neid, kellele lugu meeldib ja ka neid, kes võidulugu silmaotsaski ei salli. Elu24 tegi tänavaküsitluse ning uuris, kuidas meeldib tänavune võidulugu eestlastele?

Elu24 tehtud tänavaküsitlusest tuleb välja, et Iisraeli eurolugu eriti ei fännata, ent esineb ka erandeid: leidub inimesi, kelle arvates on tegu väga vajaliku ja hea looga, aga ka neid, kelle arvates on tegemist üsna veidra võidulooga. 

«Ma arvan, et see sõnum on juba niivõrd globaalne, et see võit ongi ju väga asjakohane. Mina nagu rõõmustan,» sõnas Maarika, kes on Eesti Naisjuristide Liidu esindaja. 

«Võidulugu jätab väga kummalise mulje... Lapseliku,» arvas Tiiu. 

Samuti uurisime, mida arvavad eestlased sellest, et Eesti oli Eurovisioonil ainuke riik, kes Iisraelile mitte ühtegi punkti ei andnud. 

«Õige asi oli... Selles suhtes, et ma ei saa aru, miks need ülejäänud 41 riiki seda tegid, kui päris aus olla,» sõnas Cassandra. 

«Ei meeldinud, et niimoodi tehti. See läks juba natuke poliitiliseks,» arvas Margaretha. 

Küll aga selgus tänavaküsitlusest, et eestlastele Elina Nechayeva väga meeldis ning tema esitusega eurolaval jäädi rahule. «Siin ei ole ju mingit vaidlust, Elina oli super,» arvas Maarika. 

«Väga hea. Ma kartsin seda, et see läheb neil halvemini,» sõnas Rene. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles