ELU24 LISSABONIS: Läti viinaralli asemel veinirallile Portugali

Kertu Jukkum
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 käis Portugali veine testimas, kas need on ikka nii odavad ja head nagu räägitakse? Kui palju tasub maksta ühe hea veinielamuse eest?

Lissaboni suurem veinikelder ei paku just kõige odavamat veini, aga kui otsida leiab ka 4-6 euroga täiesti hea veini.  27 euroga saab sealt juba tõsiselt kvaliteetse kogemuse. Kuid siin on ka esksklusiivseid pärle. Näiteks 1982 aasta vein võib maksta 600 eurot. Ning kõige kallimale inimesele võite soetada veini ka lausa 3360 euroga. 

Loomulikult on võimalus minna hoopis supermarketisse. Sealt saab 1.30 euroga imehea veini. Edgar Vene meelelahutusportaalist Limon lubab seda koju kastiga kaasa tuua ja Lasnamäel 4.50 euroga maha müüa.  

Testimise tulemusel selgus,et ei ole vaja 600 eurosi veine, sest meele saab rõõmsaks ka 1.30 eurose veiniga. Muuseas saab avaja ka kenasti igast poest.

Vaata meeleolukat veini testimist videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles