Ariana Grande läks kallimast lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande MET Galal, 2018.
Ariana Grande MET Galal, 2018. Foto: Christopher Lane/Scanpix

Ariana Grande oli koos räppar Mac Milleriga üle kahe aasta. Noored tunnevad teineteist juba 19-aastasest saati kuid kahjuks on lähedaste allikate sõnul kumbki läinud oma teed.

Cosmopolitan vahendab, et lähedaste kinnitusel on paar ülitiheda graafiku tõttu lahku kasvanud ning suhtele lõpu teinud. Teineteisesse suhtutakse endiselt suure austuse ja armastusega. 

TMZ teatel külastas Ariana nii MET Galat kui järelpidu üksinda. Viimati nähti paari avalikult koos Coachella festivalil. 

 

Hi

A post shared by Mac (@larryfisherman) on

Ariana avaldas esimese uue singli pärast kõiki, ja eelkõige lauljannat ennast, šokeerinud plahvatuses mis leidis aset keset kontserti. Uuele loole avaldas Mac Miller avalikult kiidulaulu lisades, et on Ariana üle väga uhke. 

Hiljuti läksid väidetavalt sarnastel põhjustel lahku ka Zayn Malik ja Gigi Hadid, kes tänaseks, teatavasti oma romansile uuesti tuule alla puhunud. Või meenutagem kasvõi Selena Gomezi ja Justin Bieberi aastatepikkust «oleme-ei-ole» suhet. Ehk õnnestub Arianal ja Macil üksteise jaoks siiski aega leida ning tekkinud probleemid lähiajal lahendada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles