Rootsi eurolaulja Benjamin Ingrosso maadleb tehniliste probleemidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso Foto: PER/CapitalPictures / PER/CapitalPictures/Scanpix

Tänase Eurovisiooni-ennustustabeli seisuga on Eestist ette läinud Rootsi hurmurist eurolaulja Benjamin Ingrosso oma tantsulise palaga «Dance You Off». Suurfavoriidil on aga tehnilisi probleeme valguse ja lava-show’ga. 

Benjamin Ingrossol tekkis proovides probleeme valgustusega. Erinevalt Eesti Eurovisiooni-meeskonnast ei mõelnud rootslased varakult Portugali tehnilistele võimalustele, soovides kasutada spetsiaalselt valgusfiltrit. 

Kuid popstaar kinnitas, et kuigi kõik laval ei läinud plaanipäraselt, mõtlevad nad välja midagi muud. Benjamin on laval üksi, aga lubab, et naudib seda kõike ega lähe närvi. Peale Eurovisiooni lubab poplaulja ette võtta suurema Euroopa-tuuri. 

Benjamin Ingrosso  on endise tantsija Emilio Ingrosso ja laulja Pernilla Wahlgreni poeg. Ta on ka Swedish House Mafia bändi liikme Sebastian Ingrosso nõbu. Ingrosso on Itaalia päritolu nii isa kui ema poolt.

Vaata Benjamin Ingrosso esinemise proovi järele SIIT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles