Miks saatis Katy Perry Taylor Swiftile oliivioksa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry MET galal.
Katy Perry MET galal. Foto: Eduardo Munoz / Scanpix

Taylor Swift ja Katy Perry, kes on mõlemad muusikamaailma tipptegijad, on olnud omavahel vihavaenul juba rohkem kui viis aastat. Nüüd tundub olukord võtvat hoopis uue suuna..

Naistevaheline tüli sai alguse arusaamatusest taustatantsijatega. Ajal kui Katy ei olnud aktiivselt tuuritamas palusid mõned taustatantsijad võimalust minna koos Taylor Swiftiga tuurile esinema. Naine ei näinud selles takistust kuid ütles, et tantsijad peaksid oma lepingutesse lisama 30-päevase etteütlemisega lahkumise klausli, juhuks kui nad soovivad Katyga esinemistest osa võtta. 

Kui lõpuks tuli kätte aeg, mil Katyl taas tantsijaid vaja oli, saatis ta neile ennetava sõnumi, et peagi on võimalik temaga liituda kui selleks soovi on. Tantsijad läksid Taylor Swifti tiimiga rääkima, mille tulemusel nad vallandati. 

Swift leidis, et Katy Perry püüdis kogu tema tuuri šaboteerida ning lisas ta enda vaenlaste nimekirja. Varem sõbralikes suhetes olnud naised lõpetasid suhtlemise ning Taylor võttis tekkinud konflikti inspiratsiooniks, et kirjutada lugu «Bad Blood».

Katy olevat üritanud Tayloriga ühendust võtta kuid tulutult, sest lauljanna keeldus temaga rääkimast. «Ma lihtsalt tahan, et see pa***k ükskord läbi saaks,» vahendab The Mirror Katy sõnu.

Nüüd on siiski rahu sõlmitud või vähemalt väga suur samm selleks tehtud. Katy saatis Taylorile kirja, millega kaasas oli suisa terve oliivioks. Taylor pidas kingitust väga tähendusrikkaks ning näib olevat leebunud

Foto: Taylor Swift/Instagram
Foto: Taylor Swift/Instagram

Oliivioks on rahu ja võidu sümbol, mis põhineb Vana-Kreeka traditsioonidel ja oli kasutuses enamikes Vahemeremaade kultuuris. Tänapäeva modernses Euroopas kui ka Araabiamaades tähistab see rahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles