Elu24 esitleb: Katrin Lusti kallim esimest korda avalikkuse ees (3)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Madis Sinivee

Katrin Lust kinnitas hiljutises Elu24-le antud suures intervjuus, et ta on praegu ühe inimesega suhtes, aga ei tahtnud öelda, kes ta täpsemalt on. Pärast intervjuu avaldamist otsustas mees siiski enda isiku avaldada, vähemalt nii paljugi, et Katrini sõnu kinnitada.

Katrin Lusti salapärase kallima nimi on Oliver Kilk, kes tegeleb tööalaselt tehnoloogiliste arendustega. «Olen Katriniga suhtes, vastab tõele,» sõnas Oliver. «Ta on väga hea ja armas inimene. Katrin teeb oma tööd südamega ja mina kindlasti ei kritiseeri tema tegemisi.»

«Me kohtusime ühises seltskonnas ja mulle meeldib olla temaga, meil on palju ühiseid asju ja arutelusid,» andis Oliver Kilk väga üldise vastuse enda suhtest Katriniga. 

Oliver Kilk
Oliver Kilk Foto: Erakogu

Oliver Facebookist on võimalik lugeda, et ta on pärit Viljandist, kuid elab praegu Tallinnas. Hariduskäigu kohta pole rohkem teada, kui et ta õppis kunagi Lääne-Kentucky Ülikoolis, USAs.

Oliver Kilk ei soovi väga palju rohkem enda elu kohta käivaid detaile avaldada, kuna ta ei soovi saada avaliku elu tegelaseks. Sama muret avaldas Elu24 intervjuu ajal ka Katrin Lust ise, kes arvas, et see on ebaõiglane, kui inimene hakkab avaliku elu tegelasega suhtlema ja saab ka ise selle tagajärjel vastu enda tahtmist tuntuks.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles