DJ Khaled leiab, et naised peaksid mehi ülistama ning keeldub oma naisele oraalseksi pakkumast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Khaled 2018.
DJ Khaled 2018. Foto: MPI04/Capital Pictures / Scanpix

Muusik DJ Khaled avaldas 2015. aastal antud intervjuus mitmeid seksistliku alatooniga radikaalseid mõtteviise. Taas ilmale tulnud intervjuu on tekitanud internetis suure diskussiooni ja pahameeletormi.

Intervjuus ütles mees, et naise töö on «ülistada meest - kuningat.» Oma «kuninganna» ülistamiseks peab mees piisavaks, kui naiselt küsida: Kuidas sulle toit maitses? Kuidas sulle meeldib maja milles elad? Kas sulle meeldivad riided, mida sulle ostan?

Lisaks avaldas mees intervjuus, et ei paku oma naisele kunagi naudinguid oraalseksi abil. Samas kui naine otsustaks võtta sama seisukoha ei ole see sugugi aktsepteeritav: «Peate aru saama, et ma olen «don». Kuningas. Meestele kehtivad teised reeglid. Võib olla on asju, mida naised teha ei taha, aga need tuleb ära teha. Aga mina ei saa teha seda, mida te tahate, et teeksin. Ma lihtsalt ei saa.»

Kuigi video on juba peaaegu kolm aastat vana, ei ole muusik enda kaitseks ka üles astunud ega toona öeldud väidete osas avalikult ringi mõelnud. Pahameeletormi keskmes on ta postitanud vaid armastavaid pilte endast ja abikaasast ning lastest.

Vaata skandaalset videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles