Paris Hilton langes häkkeri ohvriks, kaotas palju isiklikku vara

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton.
Paris Hilton. Foto: SCANPIX

Paris Hilton on üks paljudest staaridest, kelle isiklikku kontosse on sisse häkitud ja tema tagant varastatud. Kaks aastat tegutsenud häkker varastas Paris Hiltonilt 130 000 dollarit ja alasti pildi.

Naishäkker nimega Paytsar Bkhchadzhyan oli aktiivne ajavahemikul 2015-2017 ning varastas nii Paris Hiltoni kui veel kahe inimese tagant. Dokumentide kohaselt häkkis naine sisse Hiltoni pangakontosse ja kasutas bravuuritari krediitkaarte, et broneerida tuba 2015. aasta vana-aasta peol Hollywoodis asuvas Roosevelti hotellis. Uurijad ütlevad, et Paytsar kulutas ainuüksi tol õhtul 40 000 dollarit, kirjutab TMZ.

Paytsar teeskles Internetis, et on Paris ja palus Hiltoni assistendil kanda oma kontole 80 000 dollarit. 

Dokumentides on ka kirjas, et Paytsar näppas Parise iCloudi kontolt tema alastipildid, aga praegu pole teada, mida ta nendega tegi. Paytsar häkkis sisse ka Parise isa Ricki ja õe Nicky kontodesse, et leida paroole, et nende abil rohkematesse Paris Hiltoni kontodesse sisse murda.

Häkker tabati 2017. aastal ja ta tunnistas ennast pangapettuses süüdi.

Tema karistus otsustatakse esmaspäeval. Praegu on teada, et süüdistajad soovivad naisele 57 kuu pikkust vangistust, millele järgneb kolme aastane katseaeg. Lisaks peab ta ohvrile maksma 318 535 dollari ulatuses valuraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles