Politsei arreteeris USAs autoga suguühtesse astunud mehe

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tyler Olson / PantherMedia / Tyler Olson/Scanpix

Kansase politsei sai hiljaaegu kummalise väljakutse – teada anti autoga sündsustetult käituvast mehest.

Selgus, et mees püüdis suguühtesse astuda, kasutades selleks auto summutit. Kansases asuva Newtoni politseijaoskonna leitnanti Scott Powelli sõnul anti neile teada auto all lebavast alasti mehest. «Ta püüdis oma peenist auto väljalasketorru torgata,» selgitas politseinik.

Tiirane mees aga politseinike korraldustele ei allunud ning appi võeti taser, vahendab news.com.au. «Ta oli tarvitanud mingisuguseid uimastavaid aineid,» ütles Powell. «Politseinikud olid seal, kuid ta jätkuvalt püüdis summutitoruga seksida. Ta ei allunud korraldustele.»

24-aastane mees viidi igaks juhuks haiglasse ning teda ootab süüdistus sündsusetus käitumises.

Sarnastest juhtumitest on varemgi juttu tehtud. 2014. aastal väitis Washingtonis elav Edward Smith, et on seksinud 700 autoga ning et ta tunneb naiste asemel just masinate poole tõmmet. Samuti väitis mees toona, et ta on olnud suhtes helikopteriga ning kaotas oma süütuse VW Beetle’ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles