Tõeline eeskuju! Rihanna on oma kaaluga leppinud ja inspireerib naisi raseerijaid nurka viskama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna, juuli 2017.
Rihanna, juuli 2017. Foto: Matt Crossick / Scanpix

Popstaar Rihanna pakatab kehapositiivsusest ning nakatab sama suhtumisega ka tuhandeid jälijaid. Hiljuti oma kehakaaluga rahu tegemisest rääkinud naine, avaldas Instagramis pildi, millel ei varjanud oma jalakarvu.

30-aastane Rihanna ei häbenenud avalikkusele jagada lihtsat klõpsu endast päikest nautimas. Ta lisas, et ei jõua suve ära oodata ning ühel piltidest oli näha ka lauljanna jalakarvu. Internet kubiseb pooldavatest fännidest, kes naise julget ja kehajaatavat suhtumist kummardavad, vahendab DailyMail.

Rihanna.
Rihanna. Foto: Instagram / Instagram

Ajakirjas Vogue andis naine avameelse intervjuu, milles avaldas, et on teinud rahu tõsiasjaga, et on kurvikam kui piitspeened Victoria Secreti modellid ning armastab oma keha koos venitusarmide ja lisakilodega. 

Naine on ka varasemates intervjuudes kaalukohaste kommentaaride peale vaid naernud ning kriitikute kiuste postitanud videosid ennast head ja paremat toidupoolist nautimas. Igal juhul pakatab ta igast küljest enesekindlusest, mis muudab teda veelgi kütkestavamaks. 

Ka oma kosmeetikasarja Fenty Beauty reklaamnägudeks on ta valinud mitmekülgseid ja eriilmelisi naisi. Reklaamitava jumestuskreemi valikus on 40 eri tooni, mis varieeruvad väga heledast väga sügavate toonideni ning on ilukommuunis saanud mitmekülgset kiitust. 

Rihanna on hea eeskujuna algatamas omamoodi kehapositiivset revolutsiooni, rääkides avameelselt ka naiseks olemise hirmudest. Lauljanna tähistas 20. veebruaril oma 30. sünnipäeva ning on karjääri kõrval hakanud mõtlema ka pere loomisele. Praegu on aga nii kiired ajad, et selleks aja maha võtmine on peaaegu et võimatu. Seepärast on ta koos kallim Hassan Jameeliga arutanud ka oma munarakkude külmutamist.

Rihanna.

FRIDA / Scanpix

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles