Kuninglik nunnugalerii: printsess Charlotte tähistab 3. sünnipäeva

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kolm aastat tagasi tervitasid Briti kuninglik pere ja kogu maailm pisikest printsess Charlotte'i.

Printsess Charlotte on prints Williami ja Hertsoginna Kate'i teine laps, troonijärjekorras neljandal kohal. Ta sündis 2. mail 2015 kell 8.34 kohaliku aja järgi St Mary haiglas, Londonis. Charlotte'i täisnimi on Charlotte Elizabeth Diana ja ametlik tiitel Tema Kuninglik Kõrgus, Cambridge'i printsess Charlotte.

Hoolimata tema vanemate püüetest last meedia eest kaitsta, on ta röövinud avalikkuse südamed ning kujunenud lastemoe stiiliikooniks. Rõivad, mida ta kannab, kaovad poelettidelt hirmkiirelt. 

Brand Finance on arvutanud, et oma eluea jooksul kujuneb printsessi väärtuseks 3 miljardit naela.

Charlotte'i esimene avalikkuse ette astumine toimus juunikuus 2016, kuninganna Elizabethi «ametlikul», teisel sünnipäeval. Ta on reisinud oma vanematega ametiasjus kaasa Kanadasse, Poola ja Saksamaale.

Jaanuaris hakkas aga printsess käima lasteaias ning 23. aprillil tervitas pisikest venda, prints Louis'd, mis tähendab, et Charlotte pole enam pere noorim laps. Küll aga on ta pere ainus tütar.

Kuningliku traditsiooni kohaselt jagatakse meediale sünnipäeva puhul lastest ametlikke fotosid, kuid sel aastal on otsustanud William ja Kate selle vahele jätta. Põhjuseks on ilmselt tõsiasi, et aprillis nähti Charlotte'i ja George'i n-ö plaaniväliselt teel haiglasse, lisaks avalikustatakse ilmselt peagi esimene perepilt koos pisikese Louis'ga, kus on kindlasti peal ka õde-venda. See aasta on kuningliku pere jaoks niigi väga kiire ja tegevusterohke, seega püüavad Kate ja William oma lapsi pöörase meediakarusselli eest kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles