Eesti tuntud inimeste järelhüüded Onu Bellale - Triin Ruumet: ma tean, et sul on seal Bellaparadiisis lahe ja pidu juba käib

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Igatahes ei saa see olema teeseldud orgasm,» ütles Onu Bella oma esinemise kohta Rabarockil
«Igatahes ei saa see olema teeseldud orgasm,» ütles Onu Bella oma esinemise kohta Rabarockil Foto: Ove Maidla

1. mai õhtul lahkus meie hulgast muusik ja meelelahutaja Onu Bella. Mees oli armastatud nii lihtrahva kui ka kuulsuste hulgas. Mitmed tuntud inimesed on avaldanud oma kaastunnet..

Üllar Jörberg kirjutas: «Jää hüvasti armas sõber ja lavapartner! Sinuga koosoldud aeg on unustamatu...»

Juku Kalle Raid kirjutas: «Onu Bella lahkunud. Eks raske oli tal juba raamau «Tappa prostatavähk» kirjutamise aegu. Ikkagi häid tegemisi sulle uutes laborites, armas Onu!»

Tänases «Reporteri» saates lisas Juku Kalle veel, et kohtus Onu Bellaga kui ta ise oli 14-aastane tatt. «Toonase Eesti muusika kontekstis oli Onu Bella kui tuumaplahvatus,» lisas Juku Kalle. Selles, et Onu Bella ei olnud koolitatud laulja, ei näe Juku Kalle mingit probleemi: «Ma ei usu, et Onu Bella superhitid oleks olnud paremad, kui ta neid klassikalise tenori häälega laulnud oleks.»

Muusik Janek Murd: «Head teed klassijuhataja Igor Maksimov aka Onu Bella. 

Sumbunud kaheksakümnendate keskel, keset stagnatsiooni oli selline mees tõeline värvipomm, päästeingel ja uue suuna näitaja Eesti Töörahva Kommuuni nimelises Narva 2. Keskkoolis. Ise ütles, et ta saadeti asumisele, teistele oli see aga õnnistuseks.»

Filmirežissöör Triin Ruumet kirjutas oma järelhüüdes «Müürilehes»: «Ma ei unusta kunagi seda suareed, mille sa oma kodus meile korraldasid, kui olime oma ühise filmi juba ära filminud ning palusid meil külla tulla. See oli üks tore ja eriline vastuvõtt, mis lõppes üsna ähmases olekus, kui sinu elutoa põrandal Tartus vaatasime kunstipäraseid pornofilme ja suikusime sinnasamasse vaibale teise dimensiooni.»

«Eile, kui sain teate sinu lahkumisest, siis kuulsin uduse linna kohal aupauke. Mul oli tunne, et need on sulle,» kirjutas Ruumet oma iidolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles