Beebilõust ja Kopli krahvinna peavad plaani soojale maale kolida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Mänd ja Beebilõust.
Ingrid Mänd ja Beebilõust. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Elu24 sai põneva vihje, et räppar beebilõust ja tema kallim Kopli krahvinnana tuntud Ingrid Mänd plaanivad Eestist ära kolida ja otsivad ühist kodu hoopis Portugalis. 

Hiljuti otsisid Beebilõust ja krahvinna koos korterit Kopli, Kalamaja või Pelgulinna kandis. 5. Aprillil kirjutas Beebilõust oma Facebooki kontole: 

Ahoi söbrad, fännid ja fännitarid!

Kuna kinnisvaraportaalidest korterit saada ei ole lihtsalt vöimalik- sobivale korterile on ühe sekundiga 100 tahtjat, siis mötsin, et pöördun teie poole. Nimelt otsin alates maikuust uut kodu Kopli/Pelgu/Kalamaja rajooni. Ideaalis oleks vaja kolmetoalist ja üür vöiks jääda kuskile 600€ kanti. Igaks juhuks mainin et omanik oma korteri pärast muretsema ei pea, olen viisakas elanik ja ööklubi sellest korterist ei saa.

Kui kellelgi on reaalseid pakkumisi, siis pange palun postkasti. Tänks

Beebilöust

«Pliis aidake meid koju,» lisas Ingrid Mänd postitust jagades palvele juurde. 

Elu24 sai vihje, et Beebilõust ja krahvinna otsivad täna uut kodu juba Portugalis. Ingrid Mänd ei lükka otseselt ümber kinnitusi, et noored vaatavad nüüd hoopis välismaa suunas. Portugali-plaane kaunitar ei kommenteeri. 

«Mina kolin Soome tegelikult. Ja Andrus läheb Aafrikasse loodusparki vabatahtlikuna tööle,» provotseerib krahvinna. Elu24 küsis, miks Krahvinna Aafrikasse kallimaga ühes ei lähe. «Sest mul on nüüd Soomes oma ehitusfirma. Aga me hakkame üksteisel külas käima,» seletas Ingrid Mänd. «Tegemist on Kanal 2 seni väga konfidentsiaalse projektiga Meie Aasta lahus,» naljatles räppari kallim ja keeldus rohkem kommenteerimast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles