Sweet Spot Festival esitleb mitmekülgset kunsti- ja inspiratsiooniprogrammi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Lisaks kvaliteetsele muusikaprogrammile pakub Sweet Spot Festival ka sisukat kunsti- ja inspiratsiooniprogrammi. Kavas on töötoad, ettekanded, näitused ja palju muud. Sweet Spot Festival toimub esimest korda 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Esinejate hulgas on näiteks Ewert and The Two Dragons, London Grammar, Roisin Murphy ja paljud teised.

Sweet Spot Festival pakub lisaks maitsekale muusikaprogrammile ka põnevat kunsti- ja inspiratsiooniprogrammi (Arts & Inspiration), mis sisaldab endas näitusi, ettekandeid ja töötube professionaalide juhendamisel.

Psühhoterapeut Kristjan Puusild tuleb rääkima inspiratsioonist ja selle algetest. «Inspiratsioon on kui «sissehingamine», mis peaks andma meile väge, et siis «välja hingates» oleks võimalik luua midagi ilusat, kasulikku ja imelist,» räägib ta. Töötoas kutsutakse sind läbi küsimuste ja lugude, sümbolite ja visioonide otsima inspiratsiooni allikat iseendas.

Teoloog Tauri Tölpt räägib lähemalt kirest: «Kuigi kirg tundub enamusele meist edasiviiva ja positiivse väena, mida me inimestes imetleme ning iseeneses naudime, on temas varjatult peidus aga ka midagi, mis inimkonda juba iidsetest aegadest peale ka hirmutanud ja hullutanud on.» Mis see täpsemalt on, selgub juba tema ettekandest.

Erinevate telesaadete ja –sarjade juures kunstnikuna töötav Ele Krusell viib läbi stsenograafia töötoa ning Elerin Velling teeb maalimisega alustamise lihtsaks ja nauditavaks teraapilises maalimise töötoas. Lisaks saab festivalipublik nautida Jana Solomi fotonäitust «Igavene Mäng».

Sweet Spot Festival toimub esmakordselt 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Lavale astuvad Ewert and The Two Dragons, Roisin Murphy, London Grammar, Mew, Trad.Attack!, Little Dragon, Gilles Peterson, 5’Nizza, NOËP ja paljud teised. Lisainfo ja piletid on saadaval festivali kodulehel www.sweetspot.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles