Näitleja John Cena elab lahkuminekut raskelt üle ja on endiselt armunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cena ja Nikki Bella, kohe pärast kihlumist, 2017.
John Cena ja Nikki Bella, kohe pärast kihlumist, 2017. Foto: George Napolitano/MPI/Capital Pictures / GNA/MPI/Capital Pictures

Professionaalne maadleja ja näitleja John Cena teatas mõned nädalad tagasi koos kihlatuga, et nende suhe on lõppenud. Viimati antud intervjuus Entertainment Online-le tunnistas mees, et lahkuminek on olnud väga raske.

John Cena (41) oli kuus aastat koos maadleja ja modelli Nikki Bellaga (34). Eelmisel aastal palus John pärast ühist maadlusmatši naise kätt ning paar näis olevat üliõnnelik. Mõned nädalad tagasi teatas paar aga lahkuminekust.

Teekond lahkuminekuni ja mõlemile väga raske hetk kui see otsus lõpuks vastu võeti, filmiti üles Bella tõsielusarja «True Bellas» jaoks. Praegu tegeleb John oma uue filmi «Bumblebee» («Mesilane») reklaamimisega ning intervjuudes seoses purunenud suhtega jääb kidakeelseks. 

Entertainment online-le antud intervjuus ütles mees siiski kurvad sõnad, et lahkuminek on olnud väga raske. «Ma armastan Bellat kogu oma südamest. Ja see ongi kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles