NOËP lubab Õllesummeril erilist lavashowd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NOËP ehk Andres Kõpper
NOËP ehk Andres Kõpper Foto: NOËP /Erakogu

Sel aastal 25. korda aset leidev muusikafestival Õllesummer toob lavale palju huvitavaid esinejaid, kelle hulka kuulub ka 5. juulil üles astuv NOËP. Bänd on hetkel kuum sõna nii Eestis kui väljaspool.

Täna avaldatud uudiste kohaselt astub Õllesummeri lavale ka üha enam populaarsust koguv indi-elektro-poppi viljelev Andres Kõpper, kes peitub esinejanime NOËP taga. Hiljuti õnnestus anda ka esimene suur soolokontsert ning ka Õllesummerile lubatakse erilist ja vägevat lavasõud.

“Õllesummeri pealaval esinemine annab võimaluse anda üks taaskordne kontsert Tallinnas eriti suurelt. Seega ootan huviga, mis saama hakkab,” Andres Kõpper. 

Lisaks NOËPile esinevad Õllesummer Festivalil headlineritena ka šoti indie-rock bänd Franz Ferdinand ja briti popduo Pet Shop Boys. Õllesummer Festivali päevapilet maksab 23 eurot ning tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Piiratud koguses müüdavad festivali passid hinnaga 40 eurot tagavad sissepääsu kogu festivali perioodil 4.-6. juulini. Piletid on müügis Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles