Kim Kardashian loob enda pesukollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: © Eduardo Munoz / Reuters/REUTERS

Kuigi Kim Kardashiani eelmine riidekollektsioon nimega «Dash» lõpetas tegevuse ei kavatse naine pikalt riideärist eemal püsida ja kavatseb õige pea rajada enda aluspesu ning vormiva pesu kollektsiooni.

Naisele lähedal allikad sõnavad, et Kim on juba viimased mitu kuud ainult naistele mõeldud pesukollektsiooniga vaeva näinud ja tahaks sellega juba varsti turule tulla. Kim K ei ole kollektsiooni juures vaid enda nimega, vaid osales ka toote disaini ning turundus protsessis. Kim Kardashian kontrollib ka terve kollektsiooni asjaajamist, teatab TMZ.

Aga sellele vaatamata ei ole Kim üksinda kõike teinud. Kim K teeb koostööd sama grupiga, kes on tema õe Khloe eduka riidefirma «Good American» brändi taga, nendele lisaks ka Frame ja MR Porter. 

Praegu saadaval oleva info kohaselt ei hakka Kim K tootma siiski vaid luksusesemeid, vaid kavatseb paljud tooted ka massidele kättesaadavaks teha.

See uudis tuleb sedavõrd kiiresti, sest Kim, Kourntey ja Khloe teatasid alles neljapäeval DASH poodide sulgemisest. Kõigi eelduste kohaselt peaks uus kollektsioon saadaval olema selle aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles