Naine loobus porno pärast lendamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Birbeck
Laura Birbeck Foto: Instagram

British Airwaysi stjuardess lahkus töölt, et hakata Internetis veebikaamera ees seksvideosid tegema.

27-aastane Laura Birbeck töötas British Aiywaysis kaks aastat, kuni otsustas karjääri vahetada, sest senine töö oli väsitav ning tüütu. Ta esineb nüüd Laura Laine nime all Studio 66 TVs, milles naine teeb strippi ja kuhu talle on võimalik ka helistada.

 

Morning gorgeous people! Hope your having a lovely Thursday morning ?? ?: @jeremytauziac

A post shared by Laura Laine??? (@misslauralaine_) on

Vaatamata sellele, et pärast kahte aastat põhjalikku treeningut ning õppimist, otsustas naine, et pikad reisid ei ole siiski talle ning ta tahab teha elus muutuse. Seega otsustas ta lendamise sinnapaika jätta, et teha seda, mis talle tõeliselt meeldib. Laura tegi enda debüüdi Studio 66 TVs selle aasta veebruaris.

Laura töövormiks ei ole enam konservatiivsed BA lennufirma riided, vaid seksikas ja paljastav pesu.

 

Playing in bathtubs ? Photographer: @jeremytauziac MUA: @cristinapilo @sixty6mag

A post shared by Laura Laine??? (@misslauralaine_) on

Laura endine kolleeg BA's sõnas Daily Mailile: «Ma ei ole üldse üllatunud, et ta selle töö peale läks, sest see on midagi, mida ta on alati teha tahtnud. Me töötasime koos eelmisel aastal ja ta ütles mulle, et ta võttis veebikaamera ja sülearvuti igale lennule kaasa. Kui ta jõudis enda hotellituppa, siis ühendas ta veebikaamera sülearvutile taha ning hakkas esinema. Ta tegi seda iga kord kui tal oli aega, olenemata sellest, kus maailma otsas ta parasjagu viibis. Aga edu talle, sest stjuardessi ameti ei ole kõikidele ning see võib väsitav olla.»

Laura teeb striptiisi ka veebiportaalis nimega MyFreeCams.com, milles esinevad peamiselt amatöörid, ja kus naised saavad tasu teenida virtuaalsete tokenite abil.

Kuigi Laura Birbeck ei ole otse välja öelnud, et ta lahkus British Airways teenistusest just selleks, et täiskasvanute tööstuses raha teenida, säutsus ta Twitteri vahendusel: «Kui ma olin vaid veebikaamera modell, olin ta täielikult stressivaba. Ma sain töötada enda tempos ja elasin mugavat elu. Stjuuardessina aga mul ei ole üldse vaba aega ja töö on majanduslikult laastav. Mul on sellest nii kõrini, hakkan parem täiskohaga modelliks.»

 

Send flowers, not dick pics ☺️ Studio66tv PO box 57994 London W4 9BJ Thanks ???

A post shared by Laura Laine??? (@misslauralaine_) on

Eelmisel kuul, pärast enda suure läbimurde tegemist, säutsus ta: «Ma olen väga õnnelik, sest mul on kõige avatuma meelega perekond ja sõbrad. Nad toetavad mind täielikult. Ma tunnen, et ma olen tõeliselt õnnistatud.»

Ta lisas: «Paljud tüdruku tunnevad siiamaani selle töö tegemise pärast häbi. Stigmad on rasked kaduma.»

 

Hope you had a great Sunday ❤️ @boohoo @sixty6mag

A post shared by Laura Laine??? (@misslauralaine_) on

Laura sõber lisas: «Ta on väga avatud selles osas, mida teeb, ning ta armastab tähelepanu. Ta teeb selle kohta pidevalt postitusi enda sotsiaalmeedia kanalites, ning tema töö ei ole enam kellegi jaoks saladus. Ta tegi kaks aastat tagasi rinnasuurendus operatsiooni ning ta rääkis mulle enda uuest tööst meie ühise sõbra pulmas. Ta viitab endale alati kui sekstööline.»

British Airways kinnitab, et Laura ei tööta nende juures, aga keeldus ütlemast, kas ta on seda kunagi teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles