Mis juhtus? Grete Kleini ei tunne äragi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein.
Grete Klein. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tundub, et armastus töötab tõesti müstilistel viisidel ja muudab inimesi, vahel tundmatuseni. Oma värskel Instagramipostiusel, oleks Grete Kleini (29) ilma kasutajanimeta suisa raske ära tunda. 

Oma pildi allkirjaks on seltskonnakaunitar kirjutanud «armastus leidis armastuse», viidates koos temaga fotole jäänud sõnale ja ilmselt pildi tegijale. Võime vaid aimata, kes see on kuid laual olevate asjade järgi võib spekuleerida, et see oli Grete kallim.

Tundub, et naine on lasknud eemaldatud juuksepikendused ega kanna tugevat meiki. Jäädvustus on tehtud poole ampsu pealt, võib-olla on hoopis selles põhjus, miks Grete välimus tavapärasest nii palju erineb.

Praegu suurt õnne ja armastust nautiv Grete on suhtes produtsent-režissöör Ergo Kullaga (40), kellega koos on viimasel ajal ette võetud ka mitmeid puhkuseireise eksootilistesse paikadesse.

Vaata ja võrdle! Kas tegemist on lihtsalt kehva jäädvustusega või on Grete välimus tõesti tundmatuseni muutunud?

 

armastus tabas armastuse

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

 

padjaklubi 9-10?‍♀️

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles