Blogija Paljas Porgand kooris end täiesti paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas Porgand
Paljas Porgand Foto: Ardo Kaljuvee / Erlend Štaub

Elustiiliblogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand õigustab oma blogijanime täielikult. Kaunitar kooris end fotosessiooni jaoks täiesti paljaks.

Seksikas blogija ei häbene midagi. Seekord jagab kaunitar oma fännidega sotsiaalmeedias paljastavat fotot. Merilin kirjutas foto alla üleskutse naistele: «Kas olete valmis ennast armastama ja vabastama selle enesekindlalt tugeva naise, kes te sisemuses olete? Mul on hea meel, et olete siin, sest olen teinud kõik endast oleneva, et teid aidata.»

Blogija korraldab koos spetsialistitega seminari: «Kuna virtuaalselt ei saa ma aga kunagi olema võimeline edastama oma sõnumit ning astuma teie kõigiga vahetusse kontakti nii nagu ma seda sooviks, siis on tagumine aeg istuda üheskoos maha ning puudutada kõige sügavamaid probleeme, mis meid, kauneid naisi nii ebakindlaks teevad.»

Loe seminarist lähemalt SIIT

❤️ GIVEAWAY ❤️ Want to learn to love yourself and release this self-confident strong woman that you really are? I’m glad you’re here because I’ve made every effort to help you, ladies ?? I’m hosting a seminar with professionals to give you the insight into the world of #selflove. And on Sunday I will be giving away two tickets for the event! All you need to do is tag the girlfriend you want to help out and take with you on the 24th of April ? Read more about the event on my blog ? #muah @korjusjenni ? @kerstiniglas brows by @senjoritaadriana #longhair #curledhair #goldentan #volumoushair #volumouscurls #professionalmakeup #makeuplook #naturallook #neverstopsmiling #laughter #laughoften #positive #positivity #positivevibes #beauty #lipstick #pinklips #ombrehair

A post shared by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles