Lõbusaid videosid lennusõidust jaganud modell hukkus vaid mõni hetk pärast postitamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mariah Coogan/Instagram

Viis noort inimest hukkusid Arizonas toimunud traagilises lennuõnnetuses. Lõbusas tujus sõpruskond jagas klippe ka oma jälgijatega sotsiaalmeedias, vaid mõned hetked enne surmavat langust, vahendab Business Insider.

Hukkunute hulgas oli ka arvestatava jälgijaskonnaga modell ja sotsiaalmeediastaar Mariah «Sunhsine» Coogan (23), kelle Instagrami kontole nimetatud videod üles laeti. Lisaks viibisid lennukis veel Helena Lagos (22), Amand «Happy» Patel (26) ja James Pedroza. Vaid mõned hetked pärast lendutõusu süttis lennuk põlema ja kukkus Scottsdale-is asuvale golfirajale. 

Lähedased on juhtunust šokeeritud ning püüavad leida selgitusi. Kohalike võimude sõnul ei olnud juhil Jamez Pedrozal lennukijuhilitsentsi ning oma vägeva ostu - Piper PA-24 Comanche-i üle hõiskas mees oma sotsiaalmeedias vaid mõned nädalad enne õnnetust. 

 

? @nicksuarezphoto

A post shared by Mariah Sunshine Coogan (@mariahsunshiinee) on

Lennujuhtimiskeskuse teatel andis piloot neile teada, et tegemist on testsõiduga.

Uurimine lennuõnnetuse põhjuste osas on endiselt aktiivne, on põhjust arvata, et väikses lennukis oli lennutõusu ajal liiga palju inimesi, teatab NY Post

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles