Mariah Carey naissoost eksmänedžer süüdistab teda seksuaalses ahistamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: MEGA/MEGA/Scanix

Mariah Carey endine mänedžer Stella Bulochnikov alustab popstaari vastu kohtuteed.  Bulochnikov, kes varasemalt naist vaid kaitsnud ning lahendanud tema mitmeid skandaale, süüdistab nüüd lauljannat ahistamises ja kodanikuõiguste rikkumises, vahendab TMZ. 

Stella Bulochnikov teatas reedel, et kavatseb 48-aastase popstaari kohtusse kaevata. Endine mänedžer süüdistab Mariah't USA kodanikuõiguste seaduse, õiglase palkamise ja elukohaõiguse rikkumises, ent ka nendevahelise lepingu rikkumises. 

Vaid päev hiljem tuli popstaari endine mänedžer välja avaldusega, et Mariah olevat teda seksuaalselt ahistanud. Ta väidab, et lauljanna ilmus sageli tema ette ihualasti. Naise sõnu ei olnud Carey lihtsalt tema läheduses paljas, vaid käitus naise juuresolekul ka väga seksuaalselt.

Ühtlasi sõnab Bulochnikov, et popstaar tarvitab narkootikume, ega manusta talle ettekirjutatud bipolaarsuse vastu aitavaid rohtusid korrapäraselt. Oma bipolaarsuse tegi Carey avalikkusele teatavaks alles möödunud nädalal. Loe rohkem SIIT!

Bulochnikov sõnul vallandati ta kolmeaastase lepingu keskel ning seetõttu võlgneb Carey talle raha. Ta annab Mariah'le võimaluse asjade parandamiseks, enne kui kohtuasi esitatakse.

Carey esinda sõnas TMZle, et kui nõnda alusetu väide esitatakse, kaitsevad nad end selle vastu jõuliselt ning ainult edukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles