Koostöö läbi: Power Hit Radio veteranist programmidirektor lahkus ametist

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Kolsar koos elukaaslase Kristiine Smirnovaga
Urmas Kolsar koos elukaaslase Kristiine Smirnovaga Foto: Facebook

Elu24le antud suures intervjuus kurtis raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, et tema vaimne mentor, raadiojaama Power Hit Radio pikaaegne juht Urmas Kolsar lahkub ametipositsioonilt. 

Urmas Kolsar on Power Hit raadio programmijuht olnud juba ligi 18 aastat, mistõttu tuleb mehe lahkumine suure üllatusena. 

Elu24 võttis ühendust pikaaegse programmijuhi ja legendaarse DJ Urmas Kolsariga, kel polnud võimalik asja antud momendil kommenteerida ning ka Power Hiti pressiendaja jäi sel hetkel tabamatuks. 

Urmas oli oma töötajate seas hinnas. Brigitte Susanne rääkis Elu24le, kuidas tema vaimse mentori viimane päev raadios naisterahva eriti kurvaks tegi. Brigitte Susanne on Urmsale alati tänulik selle eest, et mees ta raadiosse tööle võttis. 

Ka Power Hit raadio saatejuht ja DJ Andres Puusepp tõdes, et Urmase lahkumine on mehe jaoks kurb sündmus. «Kurb ikka, ma olen ju pea kuus aastat siin tööl olnud ja tema on mind tööle võtnud. Aga ma mõistan tema otsust, sest ta on 18 aastat seal olnud, et ta tundis, et ta tahab nüüd muude asjadega tegeleda.»

Power Hit raadio uueks programmijuhiks saab Allan Vinogradov, kes siiani on toimetanud STAR FMi programmijuhina. Elu24 võttis ühendust ka temaga, ent paraku polnud mehel sel hetkel võimalust pikalt rääkida. 

«Vinogradov on teinud STAR FMist Eesti number üks raadio,» sõnab Puusepp, kellel uue mehe tulekuga mingeid hirme ei ole. «Ma arvan, et me jääme kas sama heaks või lähme vaid paremaks, ega siin muud varianti ei ole,» sõnas ta. 

Kas programmidirektori vahetuse taga on Power Hit Radio kuulatavuse märgatav langus viimastel aastatel? «Tegelikult nende numbritega on nii, et nad on kogu aeg samad. Emori uuring ütles ju ise, et nad ei saanud noori inimesi kätte,» sõnas Puusepp kommenteerides madalat kuulajanumbrit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles