Superstaarisaatest napilt edasi pääsenud Anette-Maria: võib-olla on hea, et Rauno just nüüd välja langes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anette-Maria Rennit. «Eesti otsib superstaari» teise finaalsaate lavatagune melu.
Anette-Maria Rennit. «Eesti otsib superstaari» teise finaalsaate lavatagune melu. Foto: TV3

Elupõline laululaps Anette-Maria oli staarisaate retrovoorus koos Rauno Gutmaniga kahe viimase seas, kuid Anette pääses napilt ning jätkab järgmises voorus. Seistmesed uuris, kuidas Anette ennast pärast saadet tundis ning mida kahe viimase seas olemine talle õpetas.

«Eesti otsib superstaari» üheksa finalisti astusid eile võistlustulle teises finaalis, mille teemaks oli retrovoor. Sel korral pidi saatest lahkuma hittballaadi «When You Say Nothing at All» esitanud Rauno Gutman. 

Anette-Maria jäi saatesse seekord päris napilt. Tema valitud Scorpionsi lugu «Still Loving You» ei meeldinud kohtunikele. Mihkel Raud ütles: «Minus puudub viha, ma ei vihka asju, aga ma vihkan Scorpionsi. Aga see on minu probleem. Sinu probleem on see, et nüüd ma pean minema koju ja seda laulu uuesti sinu esituses kuulama, sest see oli suurepärane.» Õnneks aga meeldis kohtunikele Anette esitus.  

Laulja usub, et Rauno muusikukarjäärile ei mõju saatest lahkumine kuidagi halvasti. Anette Maria lubab, et nad suhtlevad omavahel edaspidigi. Rauno esinemise kohta ütles leebe staari-kohtunik Ines, et see oli liiga mugav: «Ma tahaks sinust midagi ekstrat välja tirida.»

Vaata Anette-Maria Renniti esinemist järgi siit:

Vaata Rauno Gutmani viimast esinemist järele siit:

Rauno ise kommenteeris ka saatest väljalangemist ja rääkis Seitsmestele, mis temast edasi saab. Laulja lubas, et võtab saatest kaasa eelkõige uued sõbrad ja ägeda kogemuse. Ta on rõõmus, et pääses kümne finalisti sekka. «Ega minu muusikukarjäär ei jää siia toppama,» on noormees kindel. Rauno lubab fännidele, et teeb edasi muusikat ning plaanib juba oma esimest singlit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles