Emotsiooniderohke galerii: vaata, kes kukkus välja teisest Superstaari finaalsaatest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Menusaates «Eesti otsib superstaari» oli täna retro laulude eri. Saatesse jäi 9 finalistist alles vaid 8. Jälgi galeriist, milline melu pulbitses saates kohapeal. 

Saates osalesid täna õhtul Rauno Gutman, Anette Maria Rennit, Merilin Mälk, Sissi Nylia Benita, Helis Järvepere-Luik, Jennifer Marisse Cohen, Uudo Sepp, Jaagup Tuisk ja Carlos Ukareda.

Täna on saates ka neljas kohtunik Olav Osolin. Kohtunikud vaidlesid mõiste retro tähenduse üle muusikas. Mihkel Raud imestas, kuidas 15 aastata vana Ronan Keatingu hitt on juba retro. Ines ootas tänasest retrovoorust lihtsalt sellist muusikat, mis talle endale väga meeldib.

Mihkel Raud nimetas Sissi Nylia Benitat juba võitjaks. «See oli mega!» hüüdis tavaliselt väga kriitiline Mihkel Raud mitu korda.

Saatest pidi seekord lahkuma üks superstaarikandidaat.

Mihkel Raua lemmik oli Sissi ja koju soovist ta saata Rauno. Ka Koit Toome soovis saata koju Rauno. Sarnase otsuse tegi paraku ka rahvas.  Rauno Gutman esitas tänases saates Ronan Keatingu loo «When You Say Nothing At All».

Külaliskohtunik Olav Osolin rääkis saates: "Rauno üritas otsida endale vägisi loo, mis poleks poistebändi lugu... Ja kui ma ütlesin, et see on Boyzone'i lugu, siis ta nägu vajus ära.»

"Eesti otsib superstaari" teine finaalsaade Rauno Gutman
"Eesti otsib superstaari" teine finaalsaade Rauno Gutman Foto: Madis Sinivee
"Eesti otsib superstaari" teine finaalsaade
"Eesti otsib superstaari" teine finaalsaade Foto: Madis Sinivee

Vaata esimese finaalsaate emotsioone galeriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles