Kim Kardashian hoidis sünnitusel õe jalgu ja aitas pressida!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West
Kim Kardashian West Foto: Chris Pizzello/Scanpix

Kim Kardashian West sai neljapäeval taas tädiks kui õde Khloe Kardashian tütre ilmale tõi. Khloe ja ta lapse isa ümber on keerelnud valus petmisskandaal kuid pere hoiab rõõmsal ajal siiski kokku ja toetab üksteist. Ka sünnitamisel!

Õnnest pakatav kolme lapse ema Kim tweetis rõõmsalt kui uhke ta oma õe üle on, olles seega esimene kes avalikkusele lapse sündi kinnitas. Järgnevas tweet-is avaldas ta heameelt ka selle üle, et sai sünnitusel Khloe jalgu hoides teene tagastada. 

Kim Kardashian West-il on räppar Kanye Westiga kolm last: North, Saint ja surrogaat-ema abil ilmale tulnud Chicago. 

Khloe korvpallurist kallima Tristani väidetava armukese ja petmise teemat pole keegi perest avalikult kommenteerinud. Kuigi lähedalseisvad allikad väidavad, et Khloe on valmis Tristanit maha jätma, keskendub ta praegu beebile. Stressist tingituna sündis laps ka oodatust varem. Siiski olevat Tristan suhteprobleemidest hoolimata sünnitusest osa saanud ja kohal viibinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles