Supermodell Heidi Klum nõuab seksi viis korda päevas (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Supermodell Heidi Klum usub, et tema nooruslik välimus oleneb sellest, kui mitu korda ta päevas seksib ning selle tõttu nõuab enda meesmängukannidelt viis korda päevas seksi.

Radar Online kirjutab, et Heidi Klum on koos vaid meestega, kes tema vajadusi suudavad rahuldada. Allika sõnul ei ole tähtis, kas ta on parasjagu autos, riidekapis või vannitoas. «Heidi tahab enda nooruslikkust ära kasutada seni, kuni ta veel saab,» sõnas allikas.

44-aastane Heidi on tuntud selle poolest, et ta käib kohtamas endast nooremate meestega. Kaks korda lahutatud ja nelja lapse ema on praegu suhtes 28-aastase muusiku Tom Kaulitziga. 

Supermodell läks hiljuti lahku 31-aastasest kunstidiilerist Vito Schnabelist. Võib-olla just sellepärast, et mees ei suutnud naise vajadusi rahuldada.

Allikas lisas: «Heidi peab päevikut, kuhu ta kirjutab, mitu korda päevas mehed talle seksuaalset rahuldust pakuvad. Kui nad ei suuda tema miinimumnõuetest kinni pidada, siis ta vahetab mehe teise vastu välja.»

Nii mõnedki mehed on palunud, et Heidi enda soovidega natuke tagasi tõmbaks. «Nad on Heidi käest küsinud, kas nad võiksid filmi vaadata või lihtsalt rääkida,» sõnas allikas. «Aga see on ta ainult vihale ajanud ning ta on solvanud nende võimekust. Heidi näeb ennast kui kedagi, kes suudab käsu peale esineda, ning ta nõuab sama ka enda kaaslastelt.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles