Skandaal: Meghan Markle jättis «kuulsusjanuse» pulma kutsumata

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

19. mail prints Harryga abielluv USA näitleja Meghan Markle on jätnud oma poolõe Samantha ja tema perekonna pulma kutsumata. Arvestades, et pulma on oodatud ka terve hulk võõraid inimesi, siis on Samantha kutseta jäämise pärast eriti haavunud.

Vaatamata sellele, et nimekiri 600 külalisega on juba avaldatud, ootavad rasket haigust põdev Samantha ja tema pere ikka pulmakutset.

«Markle'ite perekond peaks olema pulma kutsutud, arvestades, et 2000 täiesti võõrast inimest ometi on. Meie onu, vend, mina ja muud sugulased. Küsimus ei ole läheduses. Perekond on perekond,» kirjutas Samantha Twitteris.

Tema säutsu näinud inimesed said aga selle peale pahaseks ning tuletasid naisele meelde, et Suurbritanniast USAsse on kirju ja kutseid keeruline toimetada ja ehk pole nende kutse veel kohal.

Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Twitter

Kui aga aega tagasi veebruarikuusse kerida, siis hoiatas 58-aastane Scott Rasmussen Daily Mail, kes on Samantha endine abikaasa, kuninglikku perekonda Samanthat ja tema «kuulsusejanulist» perekonda mitte Windsori lossi pulma kutsuda. Scott sõnas, et 53-aastane Samantha on enda poolõe saavutuste peale kade. 

Samantha säutski viitab sellele, kui ütles: «Küsimus ei ole läheduses. Perekond on perekond».

Sellest võiks eeldada, et Scotti jutul on mõte ja Meghan tegi õigesti, et seda poolt perekonnast ei kutsunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles