Kurioosne lugu! Häkkerid kustutasid Youtube'i vaadatuima video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt videost Despacito
Pilt videost Despacito Foto: Kuvatõmmis videost

Möödunud nädalal aegade vaadatuimaks muusikavideoks tituleeritud «Despacito» kadus häkkerite rünnaku järel videokeskkonnast, vahendab NME.

Youtube pole häkkimist ametlikult kommenteerinud, ent on teada, et Luis Fonsi kontole laaditud loo kustutas videokeskkonnast grupp häkkereid. 

Vaid mõned päevad varem teatati meedias, et «Despacito» on Youtube'i läbi aegade vaadatuim video, mis ületas viie miljardi vaatamise piiri. 

10. aprillil näitas video aga mitu tundi tõrget ning seda illustreeris foto maskides meestest, kes sihtisid relvadega kaamera poole, ühtlasi oli ka video allkiri muutunud. Häkkerid, kelle varjunimed on Prosox ja Kuroi, kirjutasid video alla «Vabastage Palestiina».

Samad internetikurjategijad on rünnanud VEVO kanali videoid, mis puudutavad artiste nagu Selena Gomez, Shakira, Taylor Swift ja Drake. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles