Treener Sandra Raju fännab London Grammarit ja elab muusika sees

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jake Farra

Tunnustatud treeneri Sandra Raju jaoks on muusika ülioluline osa elust ning ta peab festivale parimateks võimalusteks avastada uusi ja põnevaid artiste.

Uudis London Grammari kontserdist Sweet Spot Festivali raames tegi Sandrale suurt rõõmu. «Olen seda bändi kuulanud juba paar aastat, esimesena leidsin loo »Nightcall« ja kuulasin selle ribadeks!»

«Isegi kui lähed festivalile ühe kindla artisti pärast, on väga suur tõenäosus, et leiad esinejate hulgast uusi lemmikuid,» kinnitab ta. «Mina elan igapäevaselt muusika sees, muusikal on mu töö juures väga oluline roll. Muusikata trenni teha ei ole pooltki nii nauditav. Kui taustaks käib mõni motiveeriv lugu, tunnen treeningul hoopis teist vaibi. Seda on isegi erinevate teaduslike uuringutega tõestatud, et muusika mängib saavutusspordis suurt rolli. Muusika, rütmid ja biit on justkui efektiivne ja sajaprotsendiliselt legaalne doping!»

Sweet Spot Festival toimub esmakordselt 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Lisainfo ja piletid on saadaval festivali kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles