Räppar Cardi B kinnitas kõlakaid: ongi rase!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cardi B.
Cardi B. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix

Seni juba veebruaris alanud spekulatsioonidest kõrvale põigelnud skandaalne räppar Cardi B (25) kinnitas lõpuks, et on lapseootel. Seda muidugi staarile omaselt televisioonis esinedes. 

Ameerikas kanda kinnitanud ja looga «Bodak Yellow» kiiresti superstaari staatusesse tõusnud räppar Cardi B esines oma esimese stuudioalbumi tähistamiseks populaarses komöödiasaates «Saturday Night Live». Tuleb välja, et tähistamiseks oli ka teine põhjus: naine on lapseootel!

Cardi B on kihlatud hip-hop artisti Migos' Offsetiga. Läbiva teemana otsustas ta kallima kätt paluda eelmise aasta 27. oktoobril, loomulikult laval, keset kontserti.

Saates esitas ta oma edetabelite tippe vallutanud singlit «Be Careful», mis on uue peagi ilmuva albumi esilugu. Vaata videos kaunist esinemist ja kavalat kaameratööd, mille abil beebiuudis avalikuks tehti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles