«Oota, mida?» Kes müüb Koit Toome nime all punast Mazda kabrioletti?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Sander Ilvest

Elu24le tuli vihje, mille kohaselt müüb muusik Koit Toome oma sõiduautot. Võtsime artistiga ühendust ja uurisime, kas jutt automüügist vastab tõele.

Auto24.ee keskkonnas müüakse punast Mazda kabrioletti, mille hinnaks on 8000 eurot ning müüjaks Koit Toome. Vaata kuulutust SIIT

Esialgu ei tundu kuulutuse juures midagi kahtlast, on ju muusik varasemaltki enda kollase Porsche samas keskkonnas müüki pannud. Elu24 võttis mehega ühendust ning uuris, kas nüüd müüb mees tõepoolest punast kabrioletti?

Kuvatõmmis kuulutusest
Kuvatõmmis kuulutusest Foto: Auto24.ee

«Oota, mida?» sõnab segaduses muusik. «Ei müü mina autot,» sõnab Koit Toome kindlameelselt. 

Seepeale võttis Elu24 ühendust ka kuulutuses oleva telefoninumbriga, misjärel selgus, et ka telefonis kõnelev mees ei kanna nime Koit Toome. Küsimusele, miks müüakse autot võõra nime all, ei osanud automüüja esialgu midagi öelda. 

«Mina ainult vahendan müüki, ma ei ole sõiduki omanik,» kõlas lõpuks seletus selle kohta, miks müüjaks on üks, ent numbrile vastab teine. 

Kummaline lugu, aga edu Koit Toome nimekaimule automüügis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles