Naera puruks! Elina Nechayeva kleit sai Twitteri konto, mis pakub lahendust 65 000 euro kogumiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis Elina Nechayeva kleidi Twitterist
Kuvatõmmis Elina Nechayeva kleidi Twitterist Foto: Eurokleit / Twitter

Meie tänavuse eurolaulja Elina Nechayeva kleidi projektsioon läheb maksma 65 000 eurot ning riigil selleks raha ei ole. Nupukad fännid on aga teinud eurokleidile Twitteri konto, mis pakub välja humoorika idee, kuidas Elina kleidile vajalikud sponsorid saada.

«Maailmas, kus häid uudiseid tuleb harva, isegi sportlastel läheb keskmiselt, me oleme väga vinge ja märgilise hetke kasvatamise faasis. Otsin 65 000 eurot,» seisab Elina Nechayeva kleidi Twitteri tutvustuses. 

Rohke huumoriga vürtsitatud konto pakub ka lahendust kleidiprobleemile: lisada kleidile sponsorite logod. 

«Hea meel on teada anda, et läbirääkimised sponsoritega kleidi projektsiooni osas juba käivad ja oleme kõigile meeldivale lahendusele väga lähedal. Annetused endiselt oodatud,» kirjutatakse postituses, mida illustreeritakse pildiga, kuhu on lisatud erinevate Eesti suurfirmade logod.

Lisaks meenutab Twitteri konto 2008. aasta Eurovisiooni, mil Eestit esindas Kreisiraadio. «Ma ei tahtnud seda meenutada, aga meil on palju rahvuslikku häbi heaks teha, eestlased. Ma ei ole lihtsalt kleit, ma olen lunastus,» ironiseerib lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles