Tanel Padar sai rattad alla

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Pilt videost

Laulja Tanel Padar postitas Instagrami pildi, kus ta istub ratta seljas. Pildi abil annab ta rahvale teada, et ta alustab rattahooajaks ettevalmistumisega.

Tanel Padar on viimastel aastatel paistnud silma suure sporditegijana. Ajakiri SPORT kirjutas aastal 2016, kuidas Padar osales SiS IRONMAN 70.3 poolpikal Ironmani triatlonil, läbides kõigepealt 1,9 km ujudes, 90 km jalgrattal ja 21,1 km joostes ning annab õhtul teistele osalejatele veel kontserdi.

15. augustil 2016 võistles Padar Pirital. Seal toimunud Filter Temposõidu Karikasarja 6. etapist võttis osa Eesti üks tuntumaid muusikuid Tanel Padar, kes on suvit end proovile pannud põhiliselt jooksu- ja triatlonivõistlustel, kuid siis oli paras aeg teha debüüt Filter Temposõidu Karikasarjas. 10 km pikkusel distantsil oli Pirita-Kloostrimetsa ringrajal suurepärane võimalus eraldistardis võidu sõita, kajastas Lõuna Postimees.

«Pärast Otepää Ironmani triatloni edukat läbimist veendusin veelkord, et rattasõit on kolmest triatlonialast selgelt minu lemmik. Eraldistardis otsest eesmärki ei sea. Tahaks oma pingutust täiel rinnal nautida ning õppida ja areneda,» lausus Padar enne seda võistlust.

Tanel Padar valmistub ka sel hooajal erinevates rattasarjades kaasa lööma, püüdes sellega jätkata aastaid tagasi alustatud sportlikku traditsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles