Kristel Aaslaid kriitikast: jah, mul on suu viltu, kas lähen nüüd Koreasse operatsioonile

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid.
Kristel Aaslaid. Foto: TV3

Saaremaa päritolu lauljate Tuuli Ranna ja Kristel Aaslaiu moodustasid uue muusikalise duo Öed. Koos proovitakse puudutada ühiskonnas aktuaalseid probleeme läbi huumoriprisma.

Lauljad käisid Raadio 2 saates «Agenda», kus rääkisid peale kõige muu ka kriitikast, mis neid saatnud on. Kristel Aaslaid tõi välja ka eriti koomilise kriitika, mille osaliseks ta internetis langes, vahendas Menu.

Laulja lisas, et alguses võttis see vaiba alt, siis hakkas ta mõtlema, et mis ta ikka teha saab. «Jah, mul on suu viltu, kas ma lähen nüüd Koreasse operatsioonile, sest seal nad vist tegelevad sellega? Või mis ma teen siis nüüd, kuhu ma lähen oma labidanägu siis parandama, ma ei saa midagi teha. Ma mõtlen siis, et mul on kodus Mattias, talle ikka meeldib,» naeris Aaslaid, viidates oma koomikust elukaaslasele Mattias Naanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles