Koit Toome ja Getter Jaani üllitasid ühise loo «Valged ööd»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahiti võitnud Koit Toome ja Eurovisioonil eestit esindanud Getter Jaanil, ilmus koos ühine suvesingel " Valged ööd"
R2 Aastahiti võitnud Koit Toome ja Eurovisioonil eestit esindanud Getter Jaanil, ilmus koos ühine suvesingel " Valged ööd" Foto: Erakogu

R2 Aastahiti võitnud Koit Toome ja Eurovisioonil eestit esindanud Getter Jaanil, ilmus koos ühine suvesingel «Valged ööd».

«Mõte teha koostööd Sven Lõhmuse ja Getter Jaaniga tuli R2 Aastahiti gaalal. Sel ajal oli Svenil käsil Getteri debüütalbumi tegemine. Minu kaasamine protsessi sobis kauaoodatud sooviga teha koostööd meie oma hitimeistri Sven Lõhmusega,» räägib Koit. 

«Lisaks, Svenile meeldis uus ja huvitav kogemus ühendada jõud ka noore särava artisti Getter Jaaniga, kes puges paljude eestlaste südameisse Eesti laulu finaali heitluses,» lausus Koit.
 

«Olen kaua sisimas lootnud, et kunagi tekkib võimalus laulda koos Koit Toomega. See oli väga inspireeriv koostöö ning minu väikse unistuse täitumine. Seda enam on mul nüüd hea meel, et loo «Valged ööd» võib leida ka minu äsja ilmunud täispikalt albumilt,» lisas Getter.

«Valged ööd» on ühtlasi Getteri teine singel tema debüütalbumilt  «Rockefeller Street» ning sammuke lähemale Koit Toome aastalõpuks planeeritava uue täispika kauamängiva esimene singel.

Koidu ja Getteri lugu kõlab ka ühe Suvereporteri tunnusmeloodiana ning lives on võimalik neid näha ja kuulata juba juunis algaval «Eesti Superstaar Live Tuur 2011».

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles