Glamuurne saabumine: Elina Nechayeva jagas helikopterit FIA presidendi Jean Todti ja tema filminäitlejast kallima Michelle Yeohga

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FIA president Jean Todt ja tema kihlatu Michelle Yeoh maandusid Turbas ning väisavad peatselt Eesti Mootorispordi muuseumi (MOMU). Superstaaridega koos lendas ka meie eurolaulik Elina Nechayeva. 

Rahvusvahelise Autoliidu FIA presidenti Jean Todti saadab tema neljapäeval alanud Eesti visiidil kihlatu Michelle Yeoh, kes on tuntud eelkõige 1997. aastal linastunud Bondi filmist «007 ja igavene homne» 

Visiidi käigus antakse FIA presidendile ülevaade Eesti liikluse ohutumaks muutmise tegevustest, mis on ülemaailmselt ka üks FIA peamistest tegevuse eesmärkidest. Samuti tutvustatakse Eesti autospordi hetkeolukorda ning tutvutakse Eesti autospordi ajalooga ainulaadses MOMU muuseumis.

Eesti Mootorispordi muuseumi asub Tallinnast 40 km läänes, Haapsalu maantee ääres Turba asulas Ellamaa elektrijaama hoones. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles