Terveks tunnistatud «Beverly Hills`i» staar Shannen Doherty heitleb ikka vähiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannen Doherty
Shannen Doherty Foto: SCANPIX

Kaua rinnavähiga võidelnud näitleja Shannen Doherty tunnistati terveks. Täna  teatas staar aga oma fännidele sotsiaalmeedias, et ta on andnud uusi analüüse ning tulemused on pahaendelised.

Noortesarjast «Beverly Hills, 90210» tuntud näitleja Shannen Doherty kirjutab Instagramis «Analüüs ja tulemused. Üks tuumorimarkerianalüüs andis hea vastuse. Teine on ... kõrgenenud,». Aga mitmed analüüsid keemiaravi saanud näitlejal veel teha. 

Staar püüab siiski olla positiivne ning leiab, et sellised juhtumid panevad elu prioriteete ringi mõtlema. kes testi tulemus ei ole tema meelest lõplik: «Pealegi võib markeri kõrgenemine tulla kõikvõimalikest asjadest,“ lohutab Doherty oma hirmunud fänne. «Mul on rohkem D-vitamiini vaja lihtsalt,» täpsustab staar. 

2015. aasta märtsis vapustas maailma uudis, et kunagise hittsarja staar on haigestunud rinnavähki. Kaks aastat hiljem võis naine öelda, et on vähist võitu saanud. Naine kasutab Instagramis oma haigusest rääkides teemaviidet #cancerslayer, näidates niiviisi, et on vähist vähemalt selleks korraks jagu saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles